Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem üthet meg téged!

Beszakadt, vérző dobhártya, 40%os halláskárosodás, 0 felelősségrevonás

2016. október 10. - IgazságotMindenkinek

Nem úszhatta volna meg a bántalmazást az alábbi riport főhőse, ha nem áll mellé az igazgató, a szakszervezet, több tízezer pedagógus, gyakorlatilag a teljes pedagógustársadalom. Pedig egy 11 éves kisfiút annyira megütött, hogy örökre megsüketült az egyik fülére. Akkor sem vitte orvoshoz, amikor látta, hogy a gyerek elájult és vérzik a füle, hiszen tudta, hogy így a gyereknek nagyobb kárt okoz, és tudta, hogy számíthat a pedagógusok hathatós segítségére. Szerencsére a kisfiú szívós és nem halt meg. Természetesen a családját megalázták, és az áldozatnak kellett az iskolából elmenni. Egy tanár sem kelt az áldozat védelmére, senki sem figyelmeztette a bántalmazót azóta sem, hogy nem volt helyes, amit tett. 

http://tenyek.hu/tenyek/79475_rendszeresen_vert_diakokat_a_tanar.html

 Az egyetlen, aki valóban elítélte a bántalmazást, az az oktatási jogok biztosa volt, ám a teljes pedagógustársadalom nevetett az áldozaton és a bántalmazó, dobhártyabeszakító, gyermekeket ájulásig verő gyilkos szándékú tanárt támogatja, a sajtóval egyetemben. Ennek ellenére az a tény, hogy az oktatási jogok biztosa elismeri, hogy a tanár többször súlyosan bántalmazta a diákot anélkül, hogy a 11 éves fiút bármely, az esetről tudomást szerzett több tízezer pedagógus megvédte volna, elismerése annak, hogy rendszerszintű problémáról van szó. Minden ilyen eset a teljes tanári kar, a szakszervezetek beleegyezésévéel, támogatásával történik. 

http://hvg.hu/itthon/20120224_diak_tanar_agresszio

Az egyetlen "szankció", amiben a tanár részesült, néhány hét fizetett szabadság volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tanarokbunei.blog.hu/api/trackback/id/tr4811783955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása