Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem üthet meg téged!

Nem adta le a dolgozatát a diák, a tanár hétszer ütötte meg ököllel

2017. január 20. - IgazságotMindenkinek

Újabb példája a tanári bűnözésnek, határtalan, mocskos, értelemtlen brutalitásnak

http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.html

Aki szerint a diák megérdemelte a hét öklöst a fejére, nagyon  kívánom, hogy valaki, akit szeret, ugyanígy járjon, minden nap, amíg él. Nincs ezekben a disznókban semmi empátia? Élvezik ezek a mocskok ha ölnek, fejeket törnek be? Nyilvánvaló, hogy a nem beadott dolgozat csak ürügy, a tanár láthatóan élvezi amit csinál, nem a dolgozatot igyekszik elvenni a gyerektől.

Minden szakmai szervezet, szakszervezet továbbra is hallgat. Ezt jelenti számukra a tanszabadság - felhatalmazást, hogy gyerekeket öljenek, verjenek büntetlenül.

A tanár továbbra is taníthat, a vizsgálóbizottság - Szekszárdi Júlia és a többi, a gyermekbántalmazó tanárok érdekképviselet nyomására - pedig el fogja tussolni az ügyet. Csak a gyerekek fájdalma, könnyei maradnak.

Annak az érdekvédelmi szervezetnek (OFOE) melynek a tanár tagja, az alábbi üzenetet küldtem:

Nem csoda hogy egy újabb tagjuk hőstettét elhallgatták. Szerencsére más médiumok megírták, hogy nyíregyházi tagjuk hétszer ütötte meg ököllel a tanulót azért, mert nem adta le időben a dolgozatát. mivel önök ezt a magatartást bátorítják mocskos hallgatásukkal, nagyon remélem hogy szekszárdi júlia unokái is így fognak járni. Persze annak biztos következményei lesznek, nem úgy mint az alábbi cikk főhőse esetében, akit az önök érdekvédeli szervezete felmentett minden felelősségrevonás alól.

http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.html

Természetesen könnyebb szó nélkül törölni mindent, mint magyarázatot adni gaztetteikre.

Kíváncsian várom válaszukat, és közölni fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanarokbunei.blog.hu/api/trackback/id/tr6312141189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása