Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem adta le a dolgozatát a diák, a tanár hétszer ütötte meg ököllel

2017. január 20. - IgazságotMindenkinek

Újabb példája a tanári bűnözésnek, határtalan, mocskos, értelemtlen brutalitásnak

http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.html

Aki szerint a diák megérdemelte a hét öklöst a fejére, nagyon  kívánom, hogy valaki, akit szeret, ugyanígy járjon, minden nap, amíg él. Nincs ezekben a disznókban semmi empátia? Élvezik ezek a mocskok ha ölnek, fejeket törnek be? Nyilvánvaló, hogy a nem beadott dolgozat csak ürügy, a tanár láthatóan élvezi amit csinál, nem a dolgozatot igyekszik elvenni a gyerektől.

Minden szakmai szervezet, szakszervezet továbbra is hallgat. Ezt jelenti számukra a tanszabadság - felhatalmazást, hogy gyerekeket öljenek, verjenek büntetlenül.

A tanár továbbra is taníthat, a vizsgálóbizottság - Szekszárdi Júlia és a többi, a gyermekbántalmazó tanárok érdekképviselet nyomására - pedig el fogja tussolni az ügyet. Csak a gyerekek fájdalma, könnyei maradnak.

Annak az érdekvédelmi szervezetnek (OFOE) melynek a tanár tagja, az alábbi üzenetet küldtem:

Nem csoda hogy egy újabb tagjuk hőstettét elhallgatták. Szerencsére más médiumok megírták, hogy nyíregyházi tagjuk hétszer ütötte meg ököllel a tanulót azért, mert nem adta le időben a dolgozatát. mivel önök ezt a magatartást bátorítják mocskos hallgatásukkal, nagyon remélem hogy szekszárdi júlia unokái is így fognak járni. Persze annak biztos következményei lesznek, nem úgy mint az alábbi cikk főhőse esetében, akit az önök érdekvédeli szervezete felmentett minden felelősségrevonás alól.

http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.html

Természetesen könnyebb szó nélkül törölni mindent, mint magyarázatot adni gaztetteikre.

Kíváncsian várom válaszukat, és közölni fogom.

Újabb véresre verés - ezúttal hittanórán

Újabb gyermekbántalmazás, ezúttal hittanórán. A bántalmazó a helyi plébános

http://hvg.hu/itthon/20161207_hittanora_bantalmazas

Próbáltam megtudni a pedagógusok egyik legerősebb, legbefolyásosabb szervezetének, az Osztályfőnökök Egyesületének (OFOE, osztalyfonok.hu) álláspontját. Válaszul egy evangélikus pap blogjára irányítottak, aki védelmébe veszi a bántalmazót, a gyereket pedig drogosnak állítja be, aki csak a verésből ért. 

http://kotoszo.blog.hu/2016/12/13/falun_hittant_tanitani

Felhívtam az OFOE figyelmét arra, hogy ez áldozathibáztatás, és a gyermekek véresre verése bűncselekmény, erre törölték a bejegyzésemet. 

Íme a törölt bejegyzés:

A kettős mérce nagyon működik önöknél, hiszen a gyermekbántalmazó tagjaikat védő több ezer cikk, bejegyzás kritikátlanul megjelenik, és bármilyen, a gyermekbántalmazást elítélő bejegyzést törölnek. Gratulálok hozzá. Ha a gyeremekbántalmazást elítéli valaki, azt Szekszárdi Júlia "fortyogásnak" nevezi, a gyermekbántalmazókat, a gyerekeket véresre verő bűnöző pedagógusokat pedig megvédik, mentségeket gyártanak nekik naponta.
Semmit sem írtak a napokban egy tagjuk által véresre vert gyerek védelmében, és kritikátlanul hivatkoznak oylan oldalakra, ahol tagjaik megérdemeltnek nevezik a gyerekek bántalmazását, a véresre verést. Ez a Szekszárdi Júlia által képviselt szellemiség?

Kíváncsi lennék, hogy mi lett volna a reakció, ha a gyermekbántalmazó hittantanár Szekszárdi Júlia valamelyik unokáját verte volna véresre... 

A szegedi gyermekbántalmazó pedagógusról és támogatóiról

Az utóbbi évek egyik legkegyetlenebb gyermekbántalmazási esete minden bizonnyal az a szegedi eset, amely során egy pedagógus, pályatársai és a szakmai szervezeteik tanácsára, összevert egy rossz magaviseletű fiút. Úgy megpofozta a tíz éves gyereket, hogy az rögtön ájultan a földre esett, majd rúgdosta a földön fekvő, magatehetlen gyereket.

http://hvg.hu/itthon/20130515_Szeged_tanarno_veres_diak_alairas

Az eset után több ezer tanár írta alá a gyermekbántalmazót mentő akciót, sajtókampányt folytattak annak bizonyítására, hogy az áldozat és az anyagi források okolhatóak a gyermekbántalmazásért, az elkövetőt semmi felelősség terheli. Pechére a lopások ellen felszerelt kamerák rögzítették az esetet, és a felvétel a szülők kezébe jutott, akik nem hagyták magukat megfélemlíteni. Bár a feljelentés miatt arra kötelezték őket, hogy a gyereket elvigyék az iskolából, végigvitték az ügyet a bíróságig. A gyermekbántalmazó bűnöző nem kapott büntetést (próbára bocsájtották), és az eljárás végén rögtön visszavették tanítani, hogy továbbra is tudjon kedvenc elfoglaltságának (gyerekek bántalmazásának) élni. 

Aki a gyerekeket bántalmazó tanárokat védi, aláír nekik remélem megismeri azt a fájdalmat, amit a bántalmazottaknak okoznak mocskos védenceik. Egyetlen magyarországi tanár sem állt ki a megvert, ájulásig pofozott, rúgdosott gyerek mellett, egyetlen szakmai szervezetük, szakszervezetük sem mondta hogy a gyermekbántalmazó helytelenül viselkedett. Meggyőződésem, hogy a gyermekbántalmazót támogató szülők is zsarolás álodzatai - saját gyereküket féltve írták alá az ívet, hiszen az ő gyerekeik is ki voltak téve a bántalmazók hatalmának. 

"Innovatív" pedagógusok - a "szoláriumoztatás" - sétálj hőségriadó alatt a tűző napon, amíg leégsz

Miért jó szórakozás a tanároknak Magyarországon, hogy gyerekeket "büntetésből" tűző napon leégetik, és ezáltal kiteszik a bőrráknak?

Egy apa vette észre, hogy gyereke a tűző napon, hőségriadó alatt fel-alá sétál az iskola udvarán órákig - mint kiderült, ez egy bevett büntetési forma a magyar oktatásban, és a tanárok "szoláriumoztatásnak" hívják. Részletek az alábbi postban.

http://bezzeganya.reblog.hu/post-188

 

Beszakadt, vérző dobhártya, 40%os halláskárosodás, 0 felelősségrevonás

Nem úszhatta volna meg a bántalmazást az alábbi riport főhőse, ha nem áll mellé az igazgató, a szakszervezet, több tízezer pedagógus, gyakorlatilag a teljes pedagógustársadalom. Pedig egy 11 éves kisfiút annyira megütött, hogy örökre megsüketült az egyik fülére. Akkor sem vitte orvoshoz, amikor látta, hogy a gyerek elájult és vérzik a füle, hiszen tudta, hogy így a gyereknek nagyobb kárt okoz, és tudta, hogy számíthat a pedagógusok hathatós segítségére. Szerencsére a kisfiú szívós és nem halt meg. Természetesen a családját megalázták, és az áldozatnak kellett az iskolából elmenni. Egy tanár sem kelt az áldozat védelmére, senki sem figyelmeztette a bántalmazót azóta sem, hogy nem volt helyes, amit tett. 

http://tenyek.hu/tenyek/79475_rendszeresen_vert_diakokat_a_tanar.html

 Az egyetlen, aki valóban elítélte a bántalmazást, az az oktatási jogok biztosa volt, ám a teljes pedagógustársadalom nevetett az áldozaton és a bántalmazó, dobhártyabeszakító, gyermekeket ájulásig verő gyilkos szándékú tanárt támogatja, a sajtóval egyetemben. Ennek ellenére az a tény, hogy az oktatási jogok biztosa elismeri, hogy a tanár többször súlyosan bántalmazta a diákot anélkül, hogy a 11 éves fiút bármely, az esetről tudomást szerzett több tízezer pedagógus megvédte volna, elismerése annak, hogy rendszerszintű problémáról van szó. Minden ilyen eset a teljes tanári kar, a szakszervezetek beleegyezésévéel, támogatásával történik. 

http://hvg.hu/itthon/20120224_diak_tanar_agresszio

Az egyetlen "szankció", amiben a tanár részesült, néhány hét fizetett szabadság volt. 

Kinek adsz pénzt ha az erdélyi magyar nyelvű oktatást támogatod?

Az  alábbi cikk egy erdélyi magyar iskola mindennapjait mutatja be. Egy diáknak betörte a fejét a tanára, mert "szemtelen volt". A szülő feljelentést tett, de a tanárok fenyegetésére visszavonta azt. Nyilvánvaló hogy a gyereknek nem lett volna maradása egy magyar nyelvű iskolában sem, ha a tanár elnyerte volna a bíróságon a méltó büntetését. Az iskola igazgatója azt mondja, hogy ez az eset "bolhából elefánt". 

Bárki, aki kár egy forintot is ad az erdélyi magyar oktatásra, a gyerekek fejének betörését támogatja

http://www.hirmondo.ro/web/index.php/aktualis/48948-Megbklt-apa.html

Nem vagy jó? A tanárnő ott rúg meg, ahol tudja hogy a legjobban fáj, és örökre kárt okozhat

Biztosan a jó szándék vezérelte a politikus-tanárnő asszonyt, amikor úgy döntött hogy egy életre megnyomorít egy gyereket, herén rúgva őt. Egy 9 évest lefogni és herén rúgni - van ennél nagyobb gonoszság amit elkövethet valaki? 

Hoffmann Rózsa államtitkár volt az egyetlen pedagógus aki elítélte az esetet - emiatt állították félre. A többi pedagógus egyként állt be a gyermekbántalmazó mögé, támogatva őt. Iskolájában kapott egy írásbeli figyelmeztetést, amelynek lényege, hogy dolgozhat gyerekek között és rúgdoshathja őket tovább. 

http://index.hu/bulvar/2010/09/25/megrugta_diakjat_egy_tanitono/

A helyi lap fórumán több száz bejegyzés született pedagógusok részéről. Mind a szülőt, a gyereket hibáztatják, illetve a médiát hogy meg merte írni az igazságot. Akinek van kedve, nézze végig a fórumot. 

http://www.delmagyar.hu/szentes_hirek/lagyekon_rugta_diakjat_egy_tanitono_arpadhalmon/2180337/

A tanárok mocskos hazugságait jól jellemzi az alábbi linken elérhető gyerekverő pedagógus nyilatkozata:

"ekkor billentettem kicsit fenéken"

Akkor honnan a látlelet? Honnan a véraláfutás a gyerek heréjén? Miért nem tiltakozik az ilyen agressziv, szadista, hazug mocsok ellen is a sok tanárvédő szervezet? Ehelyett fórumokon a szülőt fenyegetik, ocsmárolják, amiért feljelentést mert tenni. 

http://www.blikk.hu/aktualis/nemi-szerven-rugta-diakjat-a-tanarno/v5q7tq6

Nem viselkedtél jól? Kötelező boxolnod a tanárral. Vérzel? Folytatnod kell, amíg az igazgatónő úgy dönt, elég csontod tört el, és kellőképp felszakadt a szád

Az alábbi eset kecskeméten történt. A tanárok nem voltak megelégedve egy gyerek viselkedésével, ezért arra kötelezték, hogy egy aktív sportoló nevelővel boxoljon. Sírt, könyörgott hogy hagyják abba, de tovább kellett állja az ütéseket, akkor is amikor a szája felszakadt, és több arccsontja eltört. Ezután még feltakarítatták vele a saját vérét a földről (mi e ha nem mocskos, undorító szadizmus, kedves pedagógusok?) Kórházba csak másnap vitték, amikor már nem lélegzett. 

A bíróságon 145000 forintot ért a gyermek vére, más következménye a tanárok számára nem volt az esetnek, azóta is nyugodtan verhetnek gyerekeket. 

Rászletek itt:

http://www.atv.hu/belfold/2008_nov_veresre_verette_diakjat_a_kecskemeti_iskolaigazgato

Aki azt mondja, hogy nem minden tanár ilyen, olvassa el a következő fórumon a bejegyzéseket. Több száz tanár gratulál a gyermekbántalmazáshoz, senki nem védi a bántalmazott diákot. Aki támogatja a tanárok tüntetéseit, bármiyen mozgalmukat, az tulajdjonkáppen azt támogatja, hogy a tanárok nyugodtan verhessenek, öljenek gyerekeket. 

Akinek van gyomra hozzá, olvassa a fórumot!

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9133064&na_order=

 

 

A politikus-igazgató, aki makarenkói pofonokat osztogat, és csodálkozik, ha egyszer visszakapja

Adott egy helyi kiskirály, 20 éve igazgató, képviselő, Védegylet vezető, stb. Képzettségét tekintve tornatanár. Konfliktusait verekedéssel intézi, főleg akkor, ha egy nála sokkal gyengébb, védtelen gyerek viselkedése nem tetszik neki. 

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/pofont_adott_a_diaknak_eredmenytelen_a_szembesites/2052500/?mredirect=1

Ahogy a cikkből kiderül, amikor a tehetetlen, dühös apukától visszakapja (szerintem teljesen jogosan) a pofont, akkor rögtön bíróságra rohan és összevissza hazudozik. Hogy ő is bűncselekményt követett el amikor bántalmazta a gyermeket? Ő kérem makarenkói pofont osztott. Hogy ez tilos? Kit érdekel? Ő igazgató, ő politikus, ő a törvény fölött áll. 

Nagyon fontos lenne, hogy a szülők rögtön feljelentsék a gyermekbántalmazó tanárokat, és ne üssenek, hiszen a tanárok csak erre várnak, hogy utána áldozati szerepben tudjanak a gyerekek és szüleik ellen feljelentést tenni. Ha a szülő feljelentést tett volna, ez a mocsok gyermekbántalmazó ma nem lenne igazgató... De mivel ez nem történt meg, sajnos ma is igazgatói minőségben verheti, gyalázhatja a védtelen gyerekeket, miközben egyetlen tanár sem áll ki a bántalmazott kiskorúak mellett. 

A gyermekbántalmazó disznó pedig azóta zsinórban nyeri az igazgatói pályázatokat. Cinikusan azt is beleírja a pályázatokba, hogy ő, aki minden bizonnyal az egyik legelvetemültebb gyermekverő bántalmazó, igazgatói programjával a bántalmazások megelőzését célozza. Gyomorforgató, cinikus hazugság, de sajnos, ez a mértéktelenül cinikus, hazug magatartás és jellem egyre inkább jellemzi a kockásinges pedagógógusokat.

A gyermekbántalmazó  kapott egy megrovást a bántalmazásért. Ennek részleteit a nyilvánosság elől elzárták, hiszen nem állt érdekükben hogy kiderüljön hogy mennyire súlyosan és milyen gyakorisággal bántalmazza a politikus-igazgató  a védtelen általános iskolás gyerekeket. 

http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/megrovasban_reszesult_az_igazgato_/1194795/

 

Miért taníthat még mindig egy gyermekbántalmazásért elítélt tanár?

Apátfalva 2014. Egy 30as évei elején lévő, gyermektelen, magányos fiatal tanár végigrúgdosott egy tanulót az udvaron az első emeletig, ott fojtogatta, közben végig pofozta teljes erejéből. Amikor a tanuló szólt, hogy rendőrségre fog menni, a tanár az igazgató segítségét kérte, hogy ne engedjék a diákot a rendőrségre menni, de szerencsére nem sikerült megölni és ezzel visszatartani. A diák feljelentést tudot tenni. A tanárt elítélték, de sajnos egy percet sem kellett börtönben töltenie.

http://www.origo.hu/itthon/20140605-kozerdeku-munkara-iteltek-a-diakjat-bantalmazo-apatfalvi-tanart.html

Ami a legszomorúbb a történetben, hogy a gyermekbántalmazó most is tanít, ezúttal egy budapesti általános iskolában. A kockásingesek összetartanak és egy emberként állnak ki a gyermekbántalmazó bűnözők mellett. Szó sincs róla, hogy akár egy tanár is kiállt volna a bántalmazott gyerek mellett.

A kérdést feltettem Szekszárdi Júliának,  az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete elnökének is. Nem volt hajlandó elítélni a bántalmazást, szerinte az előzmények alapján jogos volt a bántalmazás. A bántalmazók általában ugyanezt az érvrendszert használják, amikor egy nőt megerőszakolnak mert túl rövid a szoknyája vagy mert kitudóditt, hogy már nem szűz... Szerintem a gyermekek bántalmazását mindenképp, mindenkinek el kell ítélni, és az, hogy a pedagógusok szakmai egyesületének elnöke a bántalmazást támogatja, sok mindent elárul a közoktatás mai állapotáról. Sajnos a gyerekeket csak a rendőrség tudja megvédeni az erőszaktól, ezért nagyon fontos volna, hogy a szülők minden esetben, amikor gyereküket megütik, látleletet vegyenek és feljelentést tegyenek.