Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem üthet meg téged!

Nem vagy jó? A tanárnő ott rúg meg, ahol tudja hogy a legjobban fáj, és örökre kárt okozhat

2016. október 05. - IgazságotMindenkinek

Biztosan a jó szándék vezérelte a politikus-tanárnő asszonyt, amikor úgy döntött hogy egy életre megnyomorít egy gyereket, herén rúgva őt. Egy 9 évest lefogni és herén rúgni - van ennél nagyobb gonoszság amit elkövethet valaki? 

Hoffmann Rózsa államtitkár volt az egyetlen pedagógus aki elítélte az esetet - emiatt állították félre. A többi pedagógus egyként állt be a gyermekbántalmazó mögé, támogatva őt. Iskolájában kapott egy írásbeli figyelmeztetést, amelynek lényege, hogy dolgozhat gyerekek között és rúgdoshathja őket tovább. 

http://index.hu/bulvar/2010/09/25/megrugta_diakjat_egy_tanitono/

A helyi lap fórumán több száz bejegyzés született pedagógusok részéről. Mind a szülőt, a gyereket hibáztatják, illetve a médiát hogy meg merte írni az igazságot. Akinek van kedve, nézze végig a fórumot. 

http://www.delmagyar.hu/szentes_hirek/lagyekon_rugta_diakjat_egy_tanitono_arpadhalmon/2180337/

A tanárok mocskos hazugságait jól jellemzi az alábbi linken elérhető gyerekverő pedagógus nyilatkozata:

"ekkor billentettem kicsit fenéken"

Akkor honnan a látlelet? Honnan a véraláfutás a gyerek heréjén? Miért nem tiltakozik az ilyen agressziv, szadista, hazug mocsok ellen is a sok tanárvédő szervezet? Ehelyett fórumokon a szülőt fenyegetik, ocsmárolják, amiért feljelentést mert tenni. 

http://www.blikk.hu/aktualis/nemi-szerven-rugta-diakjat-a-tanarno/v5q7tq6

A bejegyzés trackback címe:

https://tanarokbunei.blog.hu/api/trackback/id/tr7911766863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása