Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem üthet meg téged!

Nem viselkedtél jól? Kötelező boxolnod a tanárral. Vérzel? Folytatnod kell, amíg az igazgatónő úgy dönt, elég csontod tört el, és kellőképp felszakadt a szád

2016. október 04. - IgazságotMindenkinek

Az alábbi eset kecskeméten történt. A tanárok nem voltak megelégedve egy gyerek viselkedésével, ezért arra kötelezték, hogy egy aktív sportoló nevelővel boxoljon. Sírt, könyörgott hogy hagyják abba, de tovább kellett állja az ütéseket, akkor is amikor a szája felszakadt, és több arccsontja eltört. Ezután még feltakarítatták vele a saját vérét a földről (mi e ha nem mocskos, undorító szadizmus, kedves pedagógusok?) Kórházba csak másnap vitték, amikor már nem lélegzett. 

A bíróságon 145000 forintot ért a gyermek vére, más következménye a tanárok számára nem volt az esetnek, azóta is nyugodtan verhetnek gyerekeket. 

Rászletek itt:

http://www.atv.hu/belfold/2008_nov_veresre_verette_diakjat_a_kecskemeti_iskolaigazgato

Aki azt mondja, hogy nem minden tanár ilyen, olvassa el a következő fórumon a bejegyzéseket. Több száz tanár gratulál a gyermekbántalmazáshoz, senki nem védi a bántalmazott diákot. Aki támogatja a tanárok tüntetéseit, bármiyen mozgalmukat, az tulajdjonkáppen azt támogatja, hogy a tanárok nyugodtan verhessenek, öljenek gyerekeket. 

Akinek van gyomra hozzá, olvassa a fórumot!

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9133064&na_order=

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tanarokbunei.blog.hu/api/trackback/id/tr7211766719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása