Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem üthet meg téged!

Újabb véresre verés - ezúttal hittanórán

2016. december 14. - IgazságotMindenkinek

Újabb gyermekbántalmazás, ezúttal hittanórán. A bántalmazó a helyi plébános

http://hvg.hu/itthon/20161207_hittanora_bantalmazas

Próbáltam megtudni a pedagógusok egyik legerősebb, legbefolyásosabb szervezetének, az Osztályfőnökök Egyesületének (OFOE, osztalyfonok.hu) álláspontját. Válaszul egy evangélikus pap blogjára irányítottak, aki védelmébe veszi a bántalmazót, a gyereket pedig drogosnak állítja be, aki csak a verésből ért. 

http://kotoszo.blog.hu/2016/12/13/falun_hittant_tanitani

Felhívtam az OFOE figyelmét arra, hogy ez áldozathibáztatás, és a gyermekek véresre verése bűncselekmény, erre törölték a bejegyzésemet. 

Íme a törölt bejegyzés:

A kettős mérce nagyon működik önöknél, hiszen a gyermekbántalmazó tagjaikat védő több ezer cikk, bejegyzás kritikátlanul megjelenik, és bármilyen, a gyermekbántalmazást elítélő bejegyzést törölnek. Gratulálok hozzá. Ha a gyeremekbántalmazást elítéli valaki, azt Szekszárdi Júlia "fortyogásnak" nevezi, a gyermekbántalmazókat, a gyerekeket véresre verő bűnöző pedagógusokat pedig megvédik, mentségeket gyártanak nekik naponta.
Semmit sem írtak a napokban egy tagjuk által véresre vert gyerek védelmében, és kritikátlanul hivatkoznak oylan oldalakra, ahol tagjaik megérdemeltnek nevezik a gyerekek bántalmazását, a véresre verést. Ez a Szekszárdi Júlia által képviselt szellemiség?

Kíváncsi lennék, hogy mi lett volna a reakció, ha a gyermekbántalmazó hittantanár Szekszárdi Júlia valamelyik unokáját verte volna véresre... 

A bejegyzés trackback címe:

https://tanarokbunei.blog.hu/api/trackback/id/tr8512048371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó · http://kotoszo.blog.hu 2016.12.17. 09:43:05

Kedves szerző, ha figyelmesen olvassa a Kötőszó cikkét, abból egyértelműen kiderül, hogy a területen szolgálatot végző lelkész egyáltalán nem veszi védelmébe az elkövetőt és egyáltalán nem hibáztatja az áldozatot. Leszögezi, hogy minden vitán felül áll az, hogy nem ütünk meg gyereket, ám ezen felül leírja azokat a körülményeket, amelyben tanítanak a mai tanárok, köztük a hittanárok is. Nem állítja be drogosnak a gyereket, de azt leírja, hogy a drogfogyasztás és az agresszió probléma. A blog pedig nem az ő személyes blogja, hanem az evangélikus egyházé, többen írják, ezt a lelkészt az egyik szerző szólította meg.

IgazságotMindenkinek 2016.12.21. 17:16:28

Az ilyen cikkek és hozzászólások megakadályozzák azt hogy a gyermekbántalmazó bűnözők börtönbe jussanak, okokat, mentségeket gyártanak melyek indokot gyártanak a gyermekek véresre verésére, megölésére a pedagógusbűnözőknek. Nincs egyetlen adat sem arra, hogy azon a településen a gyerekek agresszívebbek lennének az átlagnál, vagy hogy ott a 13 évese gyerekek drogot fogyasztanának, az egész egy gyermekellenes agresszíóra felszólító undorító iromány. A cikk alá pedig sok gyermekbántalmazó pedagógus írt gyermekverést pártoló bejegyzést, önök pedig helyeslően meghagyták ezeket oldalukon.
süti beállítások módosítása