Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem üthet meg téged!

A politikus-igazgató, aki makarenkói pofonokat osztogat, és csodálkozik, ha egyszer visszakapja

2016. október 03. - IgazságotMindenkinek

Adott egy helyi kiskirály, 20 éve igazgató, képviselő, Védegylet vezető, stb. Képzettségét tekintve tornatanár. Konfliktusait verekedéssel intézi, főleg akkor, ha egy nála sokkal gyengébb, védtelen gyerek viselkedése nem tetszik neki. 

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/pofont_adott_a_diaknak_eredmenytelen_a_szembesites/2052500/?mredirect=1

Ahogy a cikkből kiderül, amikor a tehetetlen, dühös apukától visszakapja (szerintem teljesen jogosan) a pofont, akkor rögtön bíróságra rohan és összevissza hazudozik. Hogy ő is bűncselekményt követett el amikor bántalmazta a gyermeket? Ő kérem makarenkói pofont osztott. Hogy ez tilos? Kit érdekel? Ő igazgató, ő politikus, ő a törvény fölött áll. 

Nagyon fontos lenne, hogy a szülők rögtön feljelentsék a gyermekbántalmazó tanárokat, és ne üssenek, hiszen a tanárok csak erre várnak, hogy utána áldozati szerepben tudjanak a gyerekek és szüleik ellen feljelentést tenni. Ha a szülő feljelentést tett volna, ez a mocsok gyermekbántalmazó ma nem lenne igazgató... De mivel ez nem történt meg, sajnos ma is igazgatói minőségben verheti, gyalázhatja a védtelen gyerekeket, miközben egyetlen tanár sem áll ki a bántalmazott kiskorúak mellett. 

A gyermekbántalmazó disznó pedig azóta zsinórban nyeri az igazgatói pályázatokat. Cinikusan azt is beleírja a pályázatokba, hogy ő, aki minden bizonnyal az egyik legelvetemültebb gyermekverő bántalmazó, igazgatói programjával a bántalmazások megelőzését célozza. Gyomorforgató, cinikus hazugság, de sajnos, ez a mértéktelenül cinikus, hazug magatartás és jellem egyre inkább jellemzi a kockásinges pedagógógusokat.

A gyermekbántalmazó  kapott egy megrovást a bántalmazásért. Ennek részleteit a nyilvánosság elől elzárták, hiszen nem állt érdekükben hogy kiderüljön hogy mennyire súlyosan és milyen gyakorisággal bántalmazza a politikus-igazgató  a védtelen általános iskolás gyerekeket. 

http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/megrovasban_reszesult_az_igazgato_/1194795/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tanarokbunei.blog.hu/api/trackback/id/tr5911762827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása