Egy blog, amely bemutatja a tanárok igazi arcát

Nem üthet meg téged!

Nem üthet meg téged!

A szegedi gyermekbántalmazó pedagógusról és támogatóiról

2016. november 16. - IgazságotMindenkinek

Az utóbbi évek egyik legkegyetlenebb gyermekbántalmazási esete minden bizonnyal az a szegedi eset, amely során egy pedagógus, pályatársai és a szakmai szervezeteik tanácsára, összevert egy rossz magaviseletű fiút. Úgy megpofozta a tíz éves gyereket, hogy az rögtön ájultan a földre esett, majd rúgdosta a földön fekvő, magatehetlen gyereket.

http://hvg.hu/itthon/20130515_Szeged_tanarno_veres_diak_alairas

Az eset után több ezer tanár írta alá a gyermekbántalmazót mentő akciót, sajtókampányt folytattak annak bizonyítására, hogy az áldozat és az anyagi források okolhatóak a gyermekbántalmazásért, az elkövetőt semmi felelősség terheli. Pechére a lopások ellen felszerelt kamerák rögzítették az esetet, és a felvétel a szülők kezébe jutott, akik nem hagyták magukat megfélemlíteni. Bár a feljelentés miatt arra kötelezték őket, hogy a gyereket elvigyék az iskolából, végigvitték az ügyet a bíróságig. A gyermekbántalmazó bűnöző nem kapott büntetést (próbára bocsájtották), és az eljárás végén rögtön visszavették tanítani, hogy továbbra is tudjon kedvenc elfoglaltságának (gyerekek bántalmazásának) élni. 

Aki a gyerekeket bántalmazó tanárokat védi, aláír nekik remélem megismeri azt a fájdalmat, amit a bántalmazottaknak okoznak mocskos védenceik. Egyetlen magyarországi tanár sem állt ki a megvert, ájulásig pofozott, rúgdosott gyerek mellett, egyetlen szakmai szervezetük, szakszervezetük sem mondta hogy a gyermekbántalmazó helytelenül viselkedett. Meggyőződésem, hogy a gyermekbántalmazót támogató szülők is zsarolás álodzatai - saját gyereküket féltve írták alá az ívet, hiszen az ő gyerekeik is ki voltak téve a bántalmazók hatalmának. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tanarokbunei.blog.hu/api/trackback/id/tr8611965527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása